top of page

Pizza's, pasta's en Rome!

Als je aan Rome denkt, denk je aan de typische pasta's of pizza’s van Italië, het Colosseum (Het Colosseum is een oud amfitheater dat in Rome staat de bekendste bezoekplaats van Rome) en nog veel meer. Op 28 april vertreken de 6de jaars ASO/TSO namelijk naar Rome.

We konden de verkoopactie van de 6de jaars herinneren aan de pizza’s en de donuts die ze verkocht hebben, enzo... De verkoopactie was bedoeld om geld op te halen voor de reis naar Rome.

De klas 6GWW kwam op het idee om chips en hotdogs te verkopen. Ze hebben dit zorgvuldig besproken en zo werden de taken wie en wat ging doen ook ingedeeld. Iedereen van de klas heeft elke dag mee geholpen. Omdat de klas klein is moest iedereen wel meehelpen met het klaarleggen van de chips, het bakken van hotdogs, geld aannemen en de geweldige snacks geven.

De school kiest voor Rome omdat de eindejaarsreis eigenlijk een cultuurreis is. De leerkrachten ontdekken samen met de leerlingen de hoogtepunten van Rome, de geschiedenis, de cultuur en nog zoveel meer.


Follow Us
  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Black Google+ Icon
Recent Posts
bottom of page